mysafetyab.blogg.se

MySafety är ett försäkringsbolag som har inriktat sig mot säkerhet, framför allt inom stöldskydd och ID-skydd.

mySafety: Hur skyddad är du mot ID-stölder?

Publicerad 2015-06-16 10:58:20 i Allmänt,

 

De allra flesta är faktiskt inte särskilt skyddade mot ID-stölder, ofta kanske för att man helt enkelt inte är medveten om det eller tänker på att man som individ faktiskt kan skydda sig. Ta kontakt med mySafety så kan de hjälpa dig att ta reda på hur skyddad du är, och vad du kan göra för att förbättra det skyddet. ID-stölder är ett växande samhällsproblem, vilket mySafety arbetar mot. Information och kunskap är viktigt, vilket mySafety är medvetna om, och även vill göra dig som kmyund medveten om. Hos mySafety kan du få mer information om ID-stölder och liknande problem, och även får hjälp med att bli skyddad mot ID-stölder.

Vad behöver man veta om ID-stölder?

ID-stölder är Sveriges idag vanligaste bedrägeri, och har de senaste åren ökat med flera hundra tusen drabbade varje år. Inom mySafety finns det en bred kunskap och erfarenhet av ID-stölder, och mySafety arbetar framför allt med förebyggande insatser.

Tyvärr är det idag ganska enkelt att stjäla någons identitet. Förövaren behöver egentligen bara ditt personnummer samt att ändra din adress och/eller vittja din brevlåda för att kunna stjäla din identitet. Många identiteter kapas direkt via internet, utan att förövaren i fråga ens behöver gå utanför sitt eget hem. När en identitet blir stulen, kan det sedan lätt beställa allt från kreditkort till dyra varor i ditt namn. Du får fakturorna och förövaren får varorna.

Det här kan få stora konsekvenser för många människor, och det tar ofta tid och energi att få ordning på allt efter en ID-stöld mySafety har flera försäkringar som kan hjälpa dig vid en eventuell ID-stöld, och det kan vara klokt att teckna en sådan innan olyckan är framme.

Hur arbetar mySafety mot ID-stölder?

mySafety är ett företag i försäkringsbranschen. mySafety startade 1999 och är idag Sveriges ledande företag inom ID-skydd och andra former av säkerhet. mySafety var det första företaget som tog fram en försäkring mot ID-stölder, och har arbetat aktivt de senaste sexton åren med att sprida information och upplysa allmänheten om hur man skyddar sig mot bland annat just ID-stölder.

mySafety kan även erbjuda dig olika försäkringar mot bland annat ID-stölder. Hos mySafety finns det även en stor kunskap om hur du kan arbeta för att förebygga ID-stölder, men även vad om kan göra om en ID-stöld redan har skett. Ta gärna kontakt med mySafety direkt för mer information om deras försäkringar och arbete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela