mysafetyab.blogg.se

MySafety är ett försäkringsbolag som har inriktat sig mot säkerhet, framför allt inom stöldskydd och ID-skydd.

Kontakta gärna mySafety på Facebook

Publicerad 2015-09-15 13:40:47 i Allmänt,

mySafety har en företagssida på Facebook, vilket vi gärna använder för att komma i kontakt med våra kunder. Ni är väldigt välkomna att höra av er till oss på mySafety via Facebook eller andra sociala medier, så återkommer vi till er så fort vi kan.

mySafety bryr sig om sina kunder. Att ha en bra och öppen dialog via till exempel Facebook, men även via andra kanaler, är mycket viktigt för oss. Vi vill att alla våra kunder öppet ska kunna se vad som skrivs, och kunna få svar på sina frågor och funderingar direkt från mySafety

Det ska vara lätt att se vad som finns på mySafetys sida på Facebook, lätt att hitta och lätt att utföra det du kom hit för att utföra. Att snabbt och enkelt kunna få kontakt, att kunna skriva sina frågor eller funderingar även utanför kontorstid – det är en av anledningarna till att mySafety finns på Facebook. Kontakta oss gärna, även om det är mitt i natten eller om det är på julafton – skriv en rad på Facebook, så återkommer någon från mySafety så fort vi har möjlighet. Tillgängligheten och öppenheten via sociala medier är något som vi på mySafety uppskattar. mySafety arbetar just med internetsäkerhet och skydd via internet, och att då som företag själva kunna erbjuda öppenhet gentemot våra kunder är en mycket viktigt del av vår företagsfilosofi. Kunden ligger alltid i fokus för oss på mySafety, och då vill vi även att den kontakt du har med oss fungerar på allra bästa sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela