mysafetyab.blogg.se

MySafety är ett försäkringsbolag som har inriktat sig mot säkerhet, framför allt inom stöldskydd och ID-skydd.

mySafety erbjuder DigitalSkydd

Publicerad 2015-06-09 16:18:43 i Allmänt,

 

mySafety lanserade relativt nyligen sin tjänst DigitalSkydd, som innebär att du som kund kan skyddas från näthat och förtal via internet. I samband med detta har mySafety valt att börja ett samarbete med föreningen Tryggare Sverige. Tillsammans kommer mySafety och Tryggare Sverige att arbeta mot näthat och förtal, samt att se till att de kunder som drabbas känner till sina rättigheter och vilken form av hjälp som finns till hands. DigitalSkydd är en helt ny typ av försäkring som inte har funnits på marknaden tidigare, men om kan vara till stor hjälp för de som drabbas av olika former av brott på internet.

Kränkningar på nätet

Vad näthat innebär kan variera, och det finns ingen enhetlig juridisk term för detta. Kränkningar på olika sätt via internet, olaga hot, trakasserier och liknande är olagligt och kan alla falla under termen näthat. mySafety arbetar intensivt med detta, både via sina försäkringar men även med att sprida information på olika sätt. Brott över internet har blivit lite av mySafetys specialitet, och i takt med att det har blivit vanligare har både mySafetys tjänster blivit mer sålda, men även behovet av information är större än tidigare. Alla har inte kunskapen och medvetenheten om dessa typer av brott, vilket mySafety hoppas kunna ändra på med informationskampanjer och samarbeten liknande detta med Tryggare Sverige. mySafety har även samarbeten med andra instanser, som polisen, Brottsofferjouren, psykologer och jurister; allt för att du ska kunna för ett så bra skydd som möjligt.

Målet för mySafety

Målet för mySafety är ett samhälle där medborgarna kan känna sig trygga, både på internet men även i det vardagliga livet. Många som utsätts för brott har liten eller ingen kunskap om vilka rättigheter de har att få hjälp och stöd, såväl psykologiskt som juridiskt och ekonomiskt. Detta är ett stort problem, som lätt kan lösas med hjälp av bland annat mySafetys försäkringar. Har man blivit utsatt för ett brott kan det vara tungt att behöva driva en process, särskilt om man inte riktigt vet var man ska börja. Med hjälp av mySafetys försäkringar och den information som de kan hjälpa till med, kan du får stor hjälp och avlastning om du skulle bli utsatt för ett brott över internet. mySafety kan även hjälpa dig, förutom att driva själva processen, att få psykologisk och juridisk hjälp om du upplever att du har behov av det. mySafety arbetar för ett tryggare samhälle, både för individen och för hela samhället i stort.

mySafety - för vem?

mySafetys försäkringar passar även dig som företagare. Många företag råkar även illa ut, både när det gäller förtal på internet, bluffakturor och mycket mer. Det kan ta mycket tid, pengar och energi att ordna upp, och då kan det vara bra att ha en försäkring tecknad hos mySafety.

Internet, teknik och digitala medier används mer och mer, och är på många sätt väldigt bra, men det innebär även att brotten till viss har flyttat ut på internet. mySafety hjälper dig att skydda dig mot de nya typer av brott som uppkommer i samband med detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela